Denacious T (Tenacious D)

Tent | 22:30

Vanavond kruipen de vijf "Wonderboys" van progressieve rockband Turbulence in de huid van The Greatest Band In The World, jawel, Tenacious D.

Deze two-man-band rond rasmuzikanten/acteurs Jack Black (aka JB, aka Jables) en Kyle Gass (aka KG, aka Kage) staat garant voor een portie vette akoestische gitaarrock die stiekem vernuftig in elkaar steekt. Daaroverheen gieten ze een dolkomisch sausje van absurde verhaallijnen, flauwe onderbroekenlol en een overmatig gebruik van the "F"-word (WARNING: Explicit lyrics!)

"The fellowship of the D" neemt je middels deze "Tribute" mee op reis, op zoek naar The Pick Of Destiny. Via het dorpje "Kickapoo" gaan ze op pad, werken ze aan hun "Karate" moves, pleasen ze de dames met een "fuckin' gentle" potje "Double Team", brengen ze ode aan rockgod Ronnie James "Dio" en staan ze uiteindelijk oog in oog met enorme eindbaas "Beelzeboss".

Zou het ze lukken om het van the Lord Of Evil himself te kunnen winnen? Zegeviert het goede over het kwade? Kom het zien en kom het beleven! En vergeet vooral je biertje niet!

The "T" is ready to ROOOOOOOOOCK!!


Even voorbereiden