Fogerty Revival (Creedence Clearwater Revival)

Zaal | 18:00

Het is al weer een paar jaar geleden dat we mee hebben gedaan met de Kempensessie. In die tussentijd is er veel gebeurd. Diverse wisselingen van gitarist, zanger, en bassist betekenden vaak toch weer van voren af aan beginnen. Soms zat er wel een jaar tussen twee optredens.

Met Wim van Heerde, Wim Steeghs, Henri van de Ven, Raymond Goossens en Maarten Dierks denken we een stabiele club te hebben. Ons bandje heet voortaan Fogertys Revival. Dat vraagt om uitleg:

John Fogerty is de zanger, gitarist en componist van Creedence Clearwater Revival. Proud Mary, Rockin' all over the world, Bad Moon Rising, Fortunate Son…..evergreens uit de geschiedenis van de rock…de amerikaanse rock, zijn allemaal van John Fogerty. Veel nummers zijn bekend geworden in uitvoeringen van anderen. Ike en Tine Turner b.v, en Status Quo.

Toen John Fogerty, hij stond ook op het eerste Woodstock festival in 1969, rond de eeuwwisseling weer begon met muziek maken, verzamelde hij de beste muzikanten om zich heen, en begon aan een ware " revival". Dat bracht ons op het idee Creendence Clearwater Revival en de naam John Fogerty te combineren tot FOGERTYS REVIVAL . Kort daarop kwam John Fogerty zelf met een nieuwe CD getiteld " Fogerty Revival" . Uiteraard hebben we geen aanspraak op royalties gedaan.

John Fogerty , inmiddels bijna 74 jaar!! , speelt nog steeds met niet aflatende energie in alle grote popstadions van de wereld.

Wij dachten dat het voor de Kempensessie wel leuk zou zijn om de nieuwe hits en een enkele oude te spelen, want alle composities zijn de moeite waard. Men vraagt ons wel eens of we ook iets van een andere band spelen, maar wij vinden het repertoire van John Fogerty zó afwisselend , dat het voor iedere muziekliefhebber wel wat heeft. Dus kom naar de Grote Zaal van de Höllekes op eerste Paaasdag genieten. Wij spelen om 18.00


Even voorbereiden