Waar?

Ook dit jaar wordt De Kempensessie weer gehost door Gemeenschapshuis De Höllekes te Steensel:
Gemeenschapshuis De Höllekes
Korte Kerkstraat 7A 
5524 AX  Steensel

Wanneer?

Normaal gesproken op 1e Paasdag, maar dit jaar verplaatst naar zaterdag 19 september 2020. De deuren gaan open om 13:30 uur. De laatste band begint rond 24:00 uur.

Hoeveul kost me da?

De entreeprijs bedraagt 9,50 euro voor de gehele dag. De kaartjes zijn te verkrijgen aan de kassa van De Kempensessie op de dag zelf. Voor kinderen geldt een aangepaste entreeprijs, de volledige prijslijst luidt:

Hoe kom ik bij De Höllekes?

Fietsen

Er zijn verschillende manieren: Je kan natuurlijk hard fietsen, zoals wij jaren hebben gedaan. Probeer wel je fiets een uniek uiterlijk te geven, zodat je je fietsvriend terug kan vinden met 20 speciaalbiertjes in je giel.

Openbaar Vervoer

Bus 319 of 19 brengen je bijna voor de deur: Stap uit bij Motel Steensel (druk op het knopje in de bus als je Steensel binnenrijdt, probeer niets aan de chauffeur te vragen, ik kan me nog herinneren dat de Bravo het voor elkaar kreeg alle sjaggie chauffeurs op deze lijn te plaatsen), daarna loop je richting de herrie.

Auto

Ja, een paar keer per jaar besef je waarom je altijd aardig doet tegen die lelijke puistekop die altijd cola drinkt.

Privacymelding: Fotograaf aanwezig

Ook wij zijn AVG-proof: Op het festival lopen fotografen rond. Bij het betreden van het terrein is er dus kans dat je op de gevoelige plaat wordt vastgelegd.