Skip to main content

As Ze Déés Zie

AC/DC

17:00

Zaal

azdzraamlogo7

 

Deze vijf jongens van As Ze Déés Zie vertolken met dit orkest de nalatenschap van AC/DC. Hierin trachten zij deze epische rock & roll band uit de 80s eer aan te doen. Een ware ode zoals deze zou moeten zijn. Tevens denken zij zelf dat Kay Roijmans de gereïncarneerde versie is van Angus Young als hij dood zou zijn. Gelukkig is hij dat nog niet. 

Het idee om een AC/DC tributeband op te richten begon bij Kay en Kai. Kay wilde heel graag een keer AC/DC spelen “maar ik ga da zelf allemaal nie regelen, da moete gij maar doen” zei hij tegen Kai. Daarop heeft Kai Bram, Stef en Freek benaderd om zich te voegen bij deze formatie. Allemaal boeren muzikanten uit Reusel en een uit Hapert. Dat moet een goede cocktail zijn om keiharde rock ’n roll te spelen. 

As Ze Déés Zie is een verbastering van AC/DC met zelfbedachte woorden voor de afkorting. We zijn begonnen als gelegenheidsformatie. Echter ging het vanaf de eerste repetitie zo goed en vonden we het zo leuk dat het een ware band is geworden. 

Freek Maas, zang (Brian Johnson)
Kay Roijmans, lead gitaar (Angus Young) 
Stef Jansen, ritme gitaar (Malcom Young)
Bram Gijbels, bas (Cliff Williams)
Kai van Veldhoven, drums (Phill Rudd)

Stichting JAM, spelen wat JIJ wil!

Iedereen kan bij JAM muzieklessen krijgen. Het maakt niet uit hoe oud je bent, wat je voorkennis is en of je bijvoorbeeld noten kunt lezen. Onze docenten zijn HBO gediplomeerd en 'allround'.

Voor jongeren die bij JAM les hebben worden ook gratis bandlessen gegeven. Dus naast individuele lessen leert men ook samen te spelen. Naar de website van stichting J.A.M.

Daarnaast verhuurt Stichting JAM repetitieruimtes aan bands, ondersteunt zij vele Kempische muzikale activiteiten en organiseert zij samen met gemeenschapshuis de Höllekes de Kempensessie. De opbrengst van de entree gaat geheel naar Stichting JAM. Naar de website van stichting J.A.M.