Skip to main content

Amon Kebab

Amon Amarth

22:00

Zaal

Wat is er nou lekkerder dan een broodje döner op je zondagavond? ‘N stevig potje vikingmetal met een ferm afgetopt pientje pils in het vuistje natuurlijk! Dat gaat het beste met de onbetwiste meesters van de vikingmetal: de Zweedse heren van Amon Amarth. Met hits als Guardians of Asgaard en Raise Your Horns zetten zij een spectaculaire show neer. Aan niks een gebrek: lompe, maar toch catchy muziek, visueel spektakel, vuurshows, bijlen, schilden en vechtende mannen. Dat wil Steensel toch ook? 

En als er dan één band is in de regio die dit waar kan maken, moet dat Necro Nation zijn. Het leek Frits wel wat om een keer een setje gitaar-vrij door te brengen en vooral zijn strottenhoofd aan het werk te zetten. Dat komt goed uit, want het leek Menno en Pepijn wel wat om een keer samen een setje lompe herrie te maken. Gelukkig zijn Rhys en Joost de flauwste niet en leggen zij een heerlijk strakke basis. Zo geschiedde!

Dus: neem je drinkhoorn en je vikinghelm mee naar De Höllekes, smeer je keel en maak je klaar voor de strijd! Dan kun je daarna alsnog een broodje döner gaan halen bij de mannen van Amon. Smakelijk alvast.

Amon Kebab bestaat uit:amon kebabRhys van Gorp - drums
Joost Gevers - basgitaar
Pepijn ter Haar - gitaar
Menno Bierma - gitaar
Frits Rooijackers - zang

Stichting JAM, spelen wat JIJ wil!

Iedereen kan bij JAM muzieklessen krijgen. Het maakt niet uit hoe oud je bent, wat je voorkennis is en of je bijvoorbeeld noten kunt lezen. Onze docenten zijn HBO gediplomeerd en 'allround'.

Voor jongeren die bij JAM les hebben worden ook gratis bandlessen gegeven. Dus naast individuele lessen leert men ook samen te spelen. Naar de website van stichting J.A.M.

Daarnaast verhuurt Stichting JAM repetitieruimtes aan bands, ondersteunt zij vele Kempische muzikale activiteiten en organiseert zij samen met gemeenschapshuis de Höllekes de Kempensessie. De opbrengst van de entree gaat geheel naar Stichting JAM. Naar de website van stichting J.A.M.