Skip to main content

Blue Fire

Blue Fire jeugdband

14:00

Zaal

Blue fire is een vriendenbandje die is samengebracht dankzij school en bestaat uit: zangeres Hannah Fiers, gitarist Sander Kreyns, basgitarist Zoë Snoeren, saxofoniste Hanna Fiers en de broers Verhagen: onze drummer Vic en onze toetsenist Cas. Sinds een jaartje zijn we samen veel aan het repeteren om van elk optreden een knallende show te maken. Blue fire speelt covers van grote pop-rock bands zoals Mäneskin, Kings of Leon en The Black Keys. Door de energie van onze band op het podium wordt het publiek meegenomen en creëren we telkens weer een leuke sfeer en hebben we het vooral heel leuk!

foto Blue Fire

Stichting JAM, spelen wat JIJ wil!

Iedereen kan bij JAM muzieklessen krijgen. Het maakt niet uit hoe oud je bent, wat je voorkennis is en of je bijvoorbeeld noten kunt lezen. Onze docenten zijn HBO gediplomeerd en 'allround'.

Voor jongeren die bij JAM les hebben worden ook gratis bandlessen gegeven. Dus naast individuele lessen leert men ook samen te spelen. Naar de website van stichting J.A.M.

Daarnaast verhuurt Stichting JAM repetitieruimtes aan bands, ondersteunt zij vele Kempische muzikale activiteiten en organiseert zij samen met gemeenschapshuis de Höllekes de Kempensessie. De opbrengst van de entree gaat geheel naar Stichting JAM. Naar de website van stichting J.A.M.