Skip to main content

The Pink PanterA's

Pantera

23:05

Zaal

The Pink PanterA's

Pantera, pioniers van de groove metal, is weer hot en terug van weggeweest. Dat schreeuwt om een verse coverset op de bij ons zo geliefde Kempensessie!
De koppen van Marcel (o.a. MegasetH), Ruud (o.a. MegasetH, (With)In-Tension), Joost (o.a. Necro Nation) en Rob (o.a. The Covernant) werden bij elkaar gestoken met als resultaat....ach oordeel zelf maar en zie da ge rond de klok van elven in de zaal klaar staat voor de vrolijke meezingers gebracht door The Pink PanterA's! 

Stichting JAM, spelen wat JIJ wil!

Iedereen kan bij JAM muzieklessen krijgen. Het maakt niet uit hoe oud je bent, wat je voorkennis is en of je bijvoorbeeld noten kunt lezen. Onze docenten zijn HBO gediplomeerd en 'allround'.

Voor jongeren die bij JAM les hebben worden ook gratis bandlessen gegeven. Dus naast individuele lessen leert men ook samen te spelen. Naar de website van stichting J.A.M.

Daarnaast verhuurt Stichting JAM repetitieruimtes aan bands, ondersteunt zij vele Kempische muzikale activiteiten en organiseert zij samen met gemeenschapshuis de Höllekes de Kempensessie. De opbrengst van de entree gaat geheel naar Stichting JAM. Naar de website van stichting J.A.M.