Skip to main content

Steensel night, Bodom night

Children of Bodom

22:50 uur

Zaal

Met deze set kom je als liefhebber van moddervette gitaarriffs, bulderende drums en bass, aangevuld met sfeervolle toetsenpartijen en brute vocalen volledig aan je trekken! Het muzikale brein van Children of Bodom, Alexi Laiho, helaas overleden op 29 december 2020, was voor menig jonge toekomstige gitaargod een bron van inspiratie. Zo ook voor Frits Rooijackers, initiator van deze set. Hij (gitaar/zang), Ruud de Boer (gitaar), Joost Gevers (basgitaar), Vincent Reuling (toetsen) en Rob van Gompel (drums) brengen een ode aan wijlen Alexi en band en zullen de Höllekes op zijn grondvesten doen beven!!

children of bodom steensels night

Stichting JAM, spelen wat JIJ wil!

Iedereen kan bij JAM muzieklessen krijgen. Het maakt niet uit hoe oud je bent, wat je voorkennis is en of je bijvoorbeeld noten kunt lezen. Onze docenten zijn HBO gediplomeerd en 'allround'.

Voor jongeren die bij JAM les hebben worden ook gratis bandlessen gegeven. Dus naast individuele lessen leert men ook samen te spelen. Naar de website van stichting J.A.M.

Daarnaast verhuurt Stichting JAM repetitieruimtes aan bands, ondersteunt zij vele Kempische muzikale activiteiten en organiseert zij samen met gemeenschapshuis de Höllekes de Kempensessie. De opbrengst van de entree gaat geheel naar Stichting JAM. Naar de website van stichting J.A.M.