Skip to main content

Cream of the Crop

Cream

16:00 uur

Tent

Cream of the Crop speelt op de Kempensessie nummers van Cream.
Cream was het legendarische Engelse supertrio bestaande uit gitarist Eric Clapton, bassist Jack Bruce en drummer Ginger Baker. Deze band is in de late jaren zestig slechts 3 jaar actief  geweest, maar heeft daarmee de op de blues gebaseerde moderne muziek blijvend op de kaart gezet. Ze brachten stevige moderne bluesrock met traditionele roots en live vaak overgoten met lange improvisaties.
Arno (bas), Harry (gitaar) en Jos (drums) hebben jarenlang ervaring in het bandleven en hebben elkaar in oktober 2022 gevonden vanuit een gedeelde passie voor de muziek van Cream. Ze gaan voor een waarheidsgetrouwe maar toch eigenzinnige weergave van deze muziek.
Denk aan White Room, Crossroads en Sunshine of your love en vele andere nummers van Cream.

 

Cream of the crop 002

Stichting JAM, spelen wat JIJ wil!

Iedereen kan bij JAM muzieklessen krijgen. Het maakt niet uit hoe oud je bent, wat je voorkennis is en of je bijvoorbeeld noten kunt lezen. Onze docenten zijn HBO gediplomeerd en 'allround'.

Voor jongeren die bij JAM les hebben worden ook gratis bandlessen gegeven. Dus naast individuele lessen leert men ook samen te spelen. Naar de website van stichting J.A.M.

Daarnaast verhuurt Stichting JAM repetitieruimtes aan bands, ondersteunt zij vele Kempische muzikale activiteiten en organiseert zij samen met gemeenschapshuis de Höllekes de Kempensessie. De opbrengst van de entree gaat geheel naar Stichting JAM. Naar de website van stichting J.A.M.