Skip to main content

No Silence

No Silence Jeugband

16:30

Tent

nosilence 2.0

Wij zijn No Silence bestaande uit vijf leden: drummer Joep van de Vijfeijke,gitaristen Fedde Maas en Sten Groenland, basgitarist Casper van Hout en zangeres Birgit Bolte en wij spelen pop/rock muziek. In de zomer van 2018 zijn we als band bij elkaar gekomen. Waar eerst Joep, Fedde en Sten samen een band vormden en Birgit en Casper later erbij zijn gekomen. Joep heeft de muzikaliteit van zijn vader die ook drumles geeft. Zo is ook bij de rest van de bandleden muzikaliteit in de familie te vinden. Met elkaar muziek maken vinden we super leuk en doen we dan ook vaak. We zijn een allround cover band en spelen verschillende nummers zoals ‘You Give Love a Bad Name’, ‘Per Spoor’ en ‘Proud Mary’. We hebben inmiddels een repertoire opgebouwd van zeker wel 2 uur. We hebben onder andere op verschillende kermissen, bij Vrienden van Sint Joris Live en 100% Blaal opgetreden. In 2022 hebben we zelfs een eigen show mogen weggeven! We hopen nog veel gave optredens te mogen doen!

Stichting JAM, spelen wat JIJ wil!

Iedereen kan bij JAM muzieklessen krijgen. Het maakt niet uit hoe oud je bent, wat je voorkennis is en of je bijvoorbeeld noten kunt lezen. Onze docenten zijn HBO gediplomeerd en 'allround'.

Voor jongeren die bij JAM les hebben worden ook gratis bandlessen gegeven. Dus naast individuele lessen leert men ook samen te spelen. Naar de website van stichting J.A.M.

Daarnaast verhuurt Stichting JAM repetitieruimtes aan bands, ondersteunt zij vele Kempische muzikale activiteiten en organiseert zij samen met gemeenschapshuis de Höllekes de Kempensessie. De opbrengst van de entree gaat geheel naar Stichting JAM. Naar de website van stichting J.A.M.