Skip to main content

AC/DC

AC/DC

20:30 uur

Zaal

Wie zijn wij? De band bestaat uit 5 jongens uit de omgeving Reusel-de Mierden, namelijk:

Freek Maas (zang)
Stef Jansen (gitaar)
Kay Roijmans (gitaar)
Bram Gijbels (basgitaar)
Kai van Veldhoven (drums)
Enkele van ons bekend van de lokale bands Check & Nitro

Toen we een band gingen uitzoeken voor de Kempensessie duurde het minder dan een dag om te beslissen dat we AC/DC wilden gaan doen. We zijn allemaal fan van het 80’s rock genre en willen dan ook graag die mensen eren die dat voor ons gemaakt hebben. Je kunt van ons dus verwachten dat de muziek van AC/DC zeker eer aangedaan wordt op het podium. We willen een zo goed mogelijk optreden neerzetten zowel qua muziek als qua show 

Kempensessie

KEMPENSESSIE, hét tribute festival van de Kempen en de aftrap van het festivalseizoen. Altijd op zondag 1e paasdag. Makkelijk te onthouden!! Al 3 generaties lang gaan dan alle remmen los. De hele dag muziek afwisselend op 2 podia. Van beginnend muzikant tot de oude rotten in het vak.

De Kempensessie is een samenwerkingsverband van stichting JAM (Jongeren Activiteiten en Muziek) met stichting gemeenschapshuis de Höllekes. Samen onder 1 dak een geweldig festival waarvan de entree-opbrengsten direct terugvloeien naar muziekonderwijs voor kinderen van de gemeente Eersel en de baropbrengsten naar de gemeenschap Steensel.

 JAM.webp