Skip to main content

Steensel night, Bodom night

Children of Bodom

22:50 uur

Zaal

Met deze set kom je als liefhebber van moddervette gitaarriffs, bulderende drums en bass, aangevuld met sfeervolle toetsenpartijen en brute vocalen volledig aan je trekken! Het muzikale brein van Children of Bodom, Alexi Laiho, helaas overleden op 29 december 2020, was voor menig jonge toekomstige gitaargod een bron van inspiratie. Zo ook voor Frits Rooijackers, initiator van deze set. Hij (gitaar/zang), Ruud de Boer (gitaar), Joost Gevers (basgitaar), Vincent Reuling (toetsen) en Rob van Gompel (drums) brengen een ode aan wijlen Alexi en band en zullen de Höllekes op zijn grondvesten doen beven!!

children of bodom steensels night

Kempensessie

KEMPENSESSIE, hét tribute festival van de Kempen en de aftrap van het festivalseizoen. Altijd op zondag 1e paasdag. Makkelijk te onthouden!! Al 3 generaties lang gaan dan alle remmen los. De hele dag muziek afwisselend op 2 podia. Van beginnend muzikant tot de oude rotten in het vak.

De Kempensessie is een samenwerkingsverband van stichting JAM (Jongeren Activiteiten en Muziek) met stichting gemeenschapshuis de Höllekes. Samen onder 1 dak een geweldig festival waarvan de entree-opbrengsten direct terugvloeien naar muziekonderwijs voor kinderen van de gemeente Eersel en de baropbrengsten naar de gemeenschap Steensel.

 JAM.webp