Skip to main content

Pierre Pistolet et sa Romance Sauvage

Herman Brood

19:30 uur

Zaal

 

Herman_Brood_1.jpg

              

 

Herman_Brood_2.jpg

 

 

         

 

 

 

 

Pierre Pistolet et sa Romance Sauvage  

Pierre Pistolet verloor bijna zijn gehoor bij zijn ‘Motörhead by Deaf Förever’, en daarom wilde deze Rock & Roll Junky het eens wat rustiger aan doen. Zo kwam ie op een Saturday Night Doreen tegen die met een zwoele stem in zijn oor fluisterde Keep on doin ’it waarop ie gelijk zijn cool over her blew  en hij voelde zich gelijk een HotShot.

The Girl of his dreams zei hem: ben geen sleepin’ bird, gimme one more dose en daar zag ie wel brood in. Zijn artiesennaam werd Pierre Pistolet at sa Romance Sauvage …

He saddled his horse en ging de streets  op to the city om wat never be clevers te vinden als begeleidingsband. 

Veel backing girls vond ie niet, want all the girls are crazy … hij vond er ene, the one true fine mama Eva!

Checkin out u2, zag ie de bucket boy Niek en plaatste hem achter de drumkit.

Pierre ontmoette Thijs uit een propaganda blaadje, die vond wel dat Dope Sucks , maar hij wilde toch wel komen bassen.

Hij had ook al eens met een of andere gitarist uit Bergeijk gespeeld, en still believed  dat ie wat dynamite in de band kon brengen, want die was met de jonkies als ritmesectie nog too slow.

Oh kut, hij wilde nog een toetsen man erbij, daar was ie zelf te lui en oud voor geworden, toen zag ie Len The Lady Killer die wel mee  wilde spelen voor wat champagne & wine.

Tussen de window of his eyes en een tattoo song door bedacht ie dat er nog wat blazers bij konden for doin it my way, en back on the corner in de appleknockers flophouse vond hij zijn eternal flame Pretty Pamela. Zij vertelde Pierre i love you like i love myself,  but you always lie & cheat, and kill for r nothin’ and you’re right on the money, ik ben niet meer je street flower. Maar ik weet nog wel een triootje voor een easy pickup, en zo kwamen Ramon, Simon en Jan-Evert hem vergezellen op de nieuwe wereldtournee:

Raise your hands for

 Pierre Pistolet et sa Romance Sauvage

Kempensessie

KEMPENSESSIE, hét tribute festival van de Kempen en de aftrap van het festivalseizoen. Altijd op zondag 1e paasdag. Makkelijk te onthouden!! Al 3 generaties lang gaan dan alle remmen los. De hele dag muziek afwisselend op 2 podia. Van beginnend muzikant tot de oude rotten in het vak.

De Kempensessie is een samenwerkingsverband van stichting JAM (Jongeren Activiteiten en Muziek) met stichting gemeenschapshuis de Höllekes. Samen onder 1 dak een geweldig festival waarvan de entree-opbrengsten direct terugvloeien naar muziekonderwijs voor kinderen van de gemeente Eersel en de baropbrengsten naar de gemeenschap Steensel.

 JAM.webp