Skip to main content

M-Ties

JAM jeugdband 2

17:30 uur

Zaal

Zes gasten die sinds november 2021 elkaar gevonden hebben in de muziek.
Ze repeteren wekelijks bij JAM Eersel, waar ze ook hun muzieklessen hebben gevolgd.
JAM faciliteert de repetitie ruimte en professionele band coaching.
Hieronder stellen de bandleden zichzelf voor, zie foto van links naar rechts.

M ties logo

Mathijs
Hey, ik ben Mathijs, 14 jaar, gitarist. Ik speel nu vier jaar gitaar en ben begonnen op de basisschool nadat ik enthousiast werd door mijn meester in groep 7. Ik luister graag naar Queen, Dire Straits en Elvis. Het leukste wat er is, is optreden met M-Ties!

Morris
Hi, ik ben Morris, 14 jaar, gitarist. Ik speel gitaar sinds mijn zesde. Eerst akoestisch maar daarna ging ik over op elektrische gitaar. Een paar van mijn favoriete artiesten zijn Linkin Park, Gojira, Lorna Shore en nog vele anderen!

Miel
Ik ben Miel, 14 jaar, zanger en gitarist. Ik ben altijd met muziek bezig. Ik zing al van kleins af aan en ik speel nu zo’n vijf jaar gitaar. Ik houd van diverse stijlen muziek, van rock tot ballads en rap, van de jaren zestig tot modern. Elvis, Bruce Springsteen, Imagine Dragons, Labrinth, Eminem en Bruno Mars zijn artiesten waar ik veel naar luister. Hopelijk tot ziens bij een van onze optredens!

Harry (Spreek uit Herry)
Ik heet Harry, 17 jaar, bassist. Ik speel al zes jaar op diverse instrumenten. Bij M-Ties speel ik basgitaar maar daarnaast speel ik ook gitaar bij de band Vennox. Mijn muzieksmaak is vrij breed en ik vind het leuk om andere genres te ontdekken. Mijn favoriete artiesten zijn Machine Gun Kelly, Weezer, Cannibal Corpse, Blink-182 en Death. Rock on!

Maxim
Hi, ik ben Maxim, 14 jaar, drummer. Ik ben al vanaf een jaar of zes met muziek bezig. Ik ben begonnen op accordeon en heb gespeeld bij het Nederlands accordeon orkest, waarmee ik in enkele grote voorstellingen heb mogen spelen. Maar uiteindelijk was dat toch niet helemaal mijn ding. Daarom ben ik gaan drummen en speel ik nu dus met veel plezier bij M-Ties! Muziek gaat de hele dag door mijn hoofd en mijn voorbeelden zijn Golden Earring, Red Hot Chili Peppers, Creedence Clearwater Revival, en De Wolff.

Ties
Ik ben Ties, 13 jaar, toetsenist. Ik speel van jongs af aan al klassiek piano en doe dat nog steeds graag. Leuk om dat nu te combineren met Keyboards bij M-Ties. Ik houd van rock en pop maar zeker ook van piano muziek.    

 

 

 

Kempensessie

KEMPENSESSIE, hét tribute festival van de Kempen en de aftrap van het festivalseizoen. Altijd op zondag 1e paasdag. Makkelijk te onthouden!! Al 3 generaties lang gaan dan alle remmen los. De hele dag muziek afwisselend op 2 podia. Van beginnend muzikant tot de oude rotten in het vak.

De Kempensessie is een samenwerkingsverband van stichting JAM (Jongeren Activiteiten en Muziek) met stichting gemeenschapshuis de Höllekes. Samen onder 1 dak een geweldig festival waarvan de entree-opbrengsten direct terugvloeien naar muziekonderwijs voor kinderen van de gemeente Eersel en de baropbrengsten naar de gemeenschap Steensel.

 JAM.webp