Skip to main content

No Silence

pop-rock covers

17:00 uur

Tent

Wij zijn No Silence bestaande uit vijf leden: drummer Joep van de Vijfeijke, gitaristen Fedde maas en Sten Groenland, basgitarist Casper van Hout en zangeres Birgit Bolte. 5 jaar geleden zijn we bij elkaar gekomen waar we elkaar kenden van Pius X college in Bladel. Met elkaar muziek maken waaronder pop en rock muziek, vinden we super leuk en doen we dan ook vaak. We zijn een allround cover band en spelen verschillende nummers zoals ‘Seven Nation army’, ‘Don’t Stop Believin’ en ‘Shotgun’. We hebben inmiddels een repertoire opgebouwd van 2 uur en hebben onder andere op verschillende kermissen, bij Vrienden van Sint Joris Live en 100% Blaal opgetreden! We hopen nog veel gave optredens weg te mogen geven!

Kempensessie

KEMPENSESSIE, hét tribute festival van de Kempen en de aftrap van het festivalseizoen. Altijd op zondag 1e paasdag. Makkelijk te onthouden!! Al 3 generaties lang gaan dan alle remmen los. De hele dag muziek afwisselend op 2 podia. Van beginnend muzikant tot de oude rotten in het vak.

De Kempensessie is een samenwerkingsverband van stichting JAM (Jongeren Activiteiten en Muziek) met stichting gemeenschapshuis de Höllekes. Samen onder 1 dak een geweldig festival waarvan de entree-opbrengsten direct terugvloeien naar muziekonderwijs voor kinderen van de gemeente Eersel en de baropbrengsten naar de gemeenschap Steensel.

 JAM.webp