Skip to main content

Steeltrain

Blues-rock

15:30 uur

Zaal

Heel graag zijn wij dit jaar van de partij op de Kempensessie. Ons bandje heet STEELTRAIN en speelt uiteenlopende bluesrock-covers. Mooie ballads, afgewisseld met stevige, dansbare blues. Steeltrain bestaat uit vijf door de wol geverfde muzikanten die al tientallen jaren in diverse, uiteenlopende bands de podia hebben beklommen. Zij vormen samen een solide basis waarop onze oogstrelende, jonge en veelbelovende Simone haar zangkunsten ten gehore brengt.  

In deze bezetting zijn we sinds een half jaartje bezig en inmiddels klaar voor een stevige set. 

Voor meer info, check onze Facebookpagina. En voor een indruk van onze muziek (eerste repetitie-opnames), ga naar Soundcloud. 

Steeltrain foto

Simone van der Veen - zang
Ramon Ploegmakers - bas
Lambèr van Kuik - drums
Daan Deckers - gitaar
Henk van de Moosdijk - toetsen
Rob Burg - gitaar en bluesharp  

 

Kempensessie

KEMPENSESSIE, hét tribute festival van de Kempen en de aftrap van het festivalseizoen. Altijd op zondag 1e paasdag. Makkelijk te onthouden!! Al 3 generaties lang gaan dan alle remmen los. De hele dag muziek afwisselend op 2 podia. Van beginnend muzikant tot de oude rotten in het vak.

De Kempensessie is een samenwerkingsverband van stichting JAM (Jongeren Activiteiten en Muziek) met stichting gemeenschapshuis de Höllekes. Samen onder 1 dak een geweldig festival waarvan de entree-opbrengsten direct terugvloeien naar muziekonderwijs voor kinderen van de gemeente Eersel en de baropbrengsten naar de gemeenschap Steensel.

 JAM.webp