Skip to main content

PVC

UFO

16:30 uur

Zaal

PVC met UFO-set
PVC (Piet Vosters Collective) is een band opgericht in 2018 en bestaat uit muzikanten uit de Kempen. PVC beleefde de vuurdoop op de Kempensessie van 2018 met een Thin Lizzy set, en zijn sindsdien Classic Rock blijven spelen.
Dit jaar spelen we ook een Classic Rock set, maar dan van UFO, en in het bijzonder het UFO uit de Michael Schenker tijd. Moet je denken aan nummers als Rock Bottom, Too Hot to Handle, Only You Can Rock Me, en meer.
De Band bestaat uit gitarist Kay Roymans, bassist Jorg van de Ven, drummer Max van de Weem, zanger Ruud Kneefel  en gitarist Piet Vosters.
De Kempensessie blijft een speciaal festival waar we met veel plezier komen spelen !!

PVC

 

Kempensessie

KEMPENSESSIE, hét tribute festival van de Kempen en de aftrap van het festivalseizoen. Altijd op zondag 1e paasdag. Makkelijk te onthouden!! Al 3 generaties lang gaan dan alle remmen los. De hele dag muziek afwisselend op 2 podia. Van beginnend muzikant tot de oude rotten in het vak.

De Kempensessie is een samenwerkingsverband van stichting JAM (Jongeren Activiteiten en Muziek) met stichting gemeenschapshuis de Höllekes. Samen onder 1 dak een geweldig festival waarvan de entree-opbrengsten direct terugvloeien naar muziekonderwijs voor kinderen van de gemeente Eersel en de baropbrengsten naar de gemeenschap Steensel.

 JAM.webp