Skip to main content

Wise in It

Wise in It

15:00 uur

Tent

WISE IN IT is ontstaan ergens rond 2010 na het uiteen vallen van de gothic band Sylver Myst. Gitarist Rob en bassist Marco besluiten om een nieuwe band te starten. De muziek moet niet niet te gecompliceerd zijn en vooral pakkend! Al snel wordt drummer Erik gevonden en WISE IN IT is daar...
Maar helaas duurt dit avontuur niet heel erg lang. De muzieksmaak loopt te ver uiteen en besluiten we te stoppen met de band.
Jaren later...(zo ongeveer 10 jaar) komen ex-Sylver Myst leden bij elkaar om een bandreuïnie te organiseren. 1 optreden (de Cacaofabriek - Helmond) was het oorspronkelijke doel, maar al gauw werden het er 2, 3, 4 en de band groeide als snel weer maar dat was niet de opzet en behoorde niet tot de mogelijkheden van de meeste bandleden.
Marc, Rob en Marco komen al snel tot de conclusie dat hun muzieksmaak nog wel op 1 lijn ligt. De muziek van Rob die al een decenia op de plank ligt komt weer tevoorschijn. Afstoffen, wat her-arrangeren en met enige samples komt WISE IN IT met een geheel eigen geluid!

 

    Wise in It bandfoto

Kempensessie

KEMPENSESSIE, hét tribute festival van de Kempen en de aftrap van het festivalseizoen. Altijd op zondag 1e paasdag. Makkelijk te onthouden!! Al 3 generaties lang gaan dan alle remmen los. De hele dag muziek afwisselend op 2 podia. Van beginnend muzikant tot de oude rotten in het vak.

De Kempensessie is een samenwerkingsverband van stichting JAM (Jongeren Activiteiten en Muziek) met stichting gemeenschapshuis de Höllekes. Samen onder 1 dak een geweldig festival waarvan de entree-opbrengsten direct terugvloeien naar muziekonderwijs voor kinderen van de gemeente Eersel en de baropbrengsten naar de gemeenschap Steensel.

 JAM.webp