Skip to main content

Robijntje en ‘t blèuwe lijntje

Robben Ford and the Blue Line

20:00

Zaal

In oktober 2023 kwam Johan Hakkens met het idee een band in triobezetting te gaan opstarten die veel Robben Ford nummers zou gaan spelen. Na een Facebook advertentie was dit eigenlijk een dag later al geregeld.

Met Corné Tak op drums en Henk Boudeling op bas was een nieuw powerrock trio geboren dat na een tijdje tot “Ford Night” werd omgedoopt.

Voor de Kempensessie hebben we deze naam eenmalig omgezet naar “Robijntje en ‘t blèuwe lijntje”, de Kempische vertaling van “Robben Ford and the Blue Line”.

We spelen vooral het oudere werk van Ford met knallende drums en bas en de bekende gierende gitaarsoli.

Voor Johan Hakkens (ooit begonnen op de Kempensessie op 16 jarige leeftijd) is dit zijn zoveelste optreden op de Kempensessie maar we gaan er weer ouderwets tegenaan knallen!

 Even luisteren naar Robijntje

Henk Boudeling     - bas
Corné Tak              - drums
Johan Hakkens     - zang/gitaar

Stichting JAM, spelen wat JIJ wil!

Iedereen kan bij JAM muzieklessen krijgen. Het maakt niet uit hoe oud je bent, wat je voorkennis is en of je bijvoorbeeld noten kunt lezen. Onze docenten zijn HBO gediplomeerd en 'allround'.

Voor jongeren die bij JAM les hebben worden ook gratis bandlessen gegeven. Dus naast individuele lessen leert men ook samen te spelen. Naar de website van stichting J.A.M.

Daarnaast verhuurt Stichting JAM repetitieruimtes aan bands, ondersteunt zij vele Kempische muzikale activiteiten en organiseert zij samen met gemeenschapshuis de Höllekes de Kempensessie. De opbrengst van de entree gaat geheel naar Stichting JAM. Naar de website van stichting J.A.M.