Skip to main content

PVC

UFO

16:30 uur

Zaal

PVC met UFO-set
PVC (Piet Vosters Collective) is een band opgericht in 2018 en bestaat uit muzikanten uit de Kempen. PVC beleefde de vuurdoop op de Kempensessie van 2018 met een Thin Lizzy set, en zijn sindsdien Classic Rock blijven spelen.
Dit jaar spelen we ook een Classic Rock set, maar dan van UFO, en in het bijzonder het UFO uit de Michael Schenker tijd. Moet je denken aan nummers als Rock Bottom, Too Hot to Handle, Only You Can Rock Me, en meer.
De Band bestaat uit gitarist Kay Roymans, bassist Jorg van de Ven, drummer Max van de Weem, zanger Ruud Kneefel  en gitarist Piet Vosters.
De Kempensessie blijft een speciaal festival waar we met veel plezier komen spelen !!

PVC

 

Stichting JAM, spelen wat JIJ wil!

Iedereen kan bij JAM muzieklessen krijgen. Het maakt niet uit hoe oud je bent, wat je voorkennis is en of je bijvoorbeeld noten kunt lezen. Onze docenten zijn HBO gediplomeerd en 'allround'.

Voor jongeren die bij JAM les hebben worden ook gratis bandlessen gegeven. Dus naast individuele lessen leert men ook samen te spelen. Naar de website van stichting J.A.M.

Daarnaast verhuurt Stichting JAM repetitieruimtes aan bands, ondersteunt zij vele Kempische muzikale activiteiten en organiseert zij samen met gemeenschapshuis de Höllekes de Kempensessie. De opbrengst van de entree gaat geheel naar Stichting JAM. Naar de website van stichting J.A.M.