Skip to main content

Wise in It

Wise in It

15:00 uur

Tent

WISE IN IT is ontstaan ergens rond 2010 na het uiteen vallen van de gothic band Sylver Myst. Gitarist Rob en bassist Marco besluiten om een nieuwe band te starten. De muziek moet niet niet te gecompliceerd zijn en vooral pakkend! Al snel wordt drummer Erik gevonden en WISE IN IT is daar...
Maar helaas duurt dit avontuur niet heel erg lang. De muzieksmaak loopt te ver uiteen en besluiten we te stoppen met de band.
Jaren later...(zo ongeveer 10 jaar) komen ex-Sylver Myst leden bij elkaar om een bandreuïnie te organiseren. 1 optreden (de Cacaofabriek - Helmond) was het oorspronkelijke doel, maar al gauw werden het er 2, 3, 4 en de band groeide als snel weer maar dat was niet de opzet en behoorde niet tot de mogelijkheden van de meeste bandleden.
Marc, Rob en Marco komen al snel tot de conclusie dat hun muzieksmaak nog wel op 1 lijn ligt. De muziek van Rob die al een decenia op de plank ligt komt weer tevoorschijn. Afstoffen, wat her-arrangeren en met enige samples komt WISE IN IT met een geheel eigen geluid!

 

    Wise in It bandfoto

Stichting JAM, spelen wat JIJ wil!

Iedereen kan bij JAM muzieklessen krijgen. Het maakt niet uit hoe oud je bent, wat je voorkennis is en of je bijvoorbeeld noten kunt lezen. Onze docenten zijn HBO gediplomeerd en 'allround'.

Voor jongeren die bij JAM les hebben worden ook gratis bandlessen gegeven. Dus naast individuele lessen leert men ook samen te spelen. Naar de website van stichting J.A.M.

Daarnaast verhuurt Stichting JAM repetitieruimtes aan bands, ondersteunt zij vele Kempische muzikale activiteiten en organiseert zij samen met gemeenschapshuis de Höllekes de Kempensessie. De opbrengst van de entree gaat geheel naar Stichting JAM. Naar de website van stichting J.A.M.